Derularea proiectului

 

Pagina cuprinde informații despre principalele etape parcurse până în prezent în implementarea proiectului Click @ platforma online de instruire pentru bibliotecari, în ordine invers cronologică:

 

27 octombrie 2011 – Identificarea surselor și compararea ofertelor pentru echipamenul IT prevăzut a fi achiziționat prin proiect: 1 notebook  și patru tablet PC.

27 octombrie 2011 – Distribuirea chestionarului pentru analiza nevoilor de instruire în domeniul utilizării Web 2.0 în rețeaua de bibliotecari publici din județul Iași.

26 octombrie 2011 – Identificarea domeniilor în care este prioritară crearea de tutoriale: utilizarea filtrelor pentru site-uri dăunătoare pe internet și realizarea unui blog al bibliotecii folosind platforma WordPress.

25 octombrie 2011 –Primirea resurselor pentru conceperea de tutoriale, identificate de ceilalți membri ai echipei de proiect de la bibliotecile din țară și studierea lor.

24 octombrie 2011 – Semnarea acordului de finanțare între cele șase biblioteci județene implicate în proiect ( Argeș, Bacău, Galați, Iași, Maramureș, Vrancea) cu partenerii lor și finanțator.

21 septembrie 2011 – Încheierea acordului de parteneriat cu CMSC (Centrul de Mediere și Securitate Comunitară) Iași pentru derularea proiectului Click @ platforma online de instruire pentru bibliotecari,  pe baza acordului general de parteneriat din 15 iulie 2011.

15 septembrie 2011 – Începerea demersurilor necesare pentru rectificarea bugetului Bibliotecii Județene Gh. Asachi Iași, în vederea implementării proiectului.

10 septembrie 2011 – Începerea promovării proiectului Click @ platforma online de instruire pentru bibliotecari pe site-ul www.biblioteciiesene.ro, prin postarea aplicației de finanțare și a unei prezentări generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *