Biblio-market

Biblio-market. Marketingul serviciilor de bibliotecă este un proiect de curs care are ca scop îmbunătățirea performanțelor bibliotecarilor publici din județul Iași în direcția devoltării unei strategii de marketing și promovare a serviciilor și produselor bibliotecii.

Proiectul, care poate fi descărcat de AICI, a fost depus pentru finanțare la Concursul Instruiește-ți Comunitatea din cadrul programului național Biblionet – Lumea în biblioteca ta și vizează formarea în domeniul marketingului de bibliotecă a 30 de bibliotecari publici din județul Iași.

Principalele obiective ale Biblio-market sunt dezvoltarea unei platforme-resursă de curs despre marketingul serviciilor de bibliotecă (cu replicabilitate în cadrul întregii rețele de biblioteci din județ și în rândul bibliotecilor școlare) și pilotarea acestui curs, prin intermediul proiectului, în vederea atestării CNFPA a Centrului de Formare Profesională al Bibliotecii Județene Gh. Asachi Iași.

Bugetul total este de 10232, 9 dolari, dintre care contribuția Bibliotecii Județene este de 9070 de dolari, iar partea de finanțare prin proiect este de 1162, 9 dolari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *