Concurs de logo și slogan pentru absolvenții cursului Biblio-market

Biroul de Coordonare Metodică și Formare Profesională al Bibliotecii Județene Gh. Asachi Iași lansează concursul de logo și slogan al bibliotecii pentru bibliotecarii din județ care au participat la cursul Biblio-market. Fiecare dintre cei 28 de absolvenți ai cursului poate participa la concurs cu o singură propunere de logo și slogan pentru biblioteca din care provine. În cazul în care din aceeași bibliotecă au participat la cursuri 2 bibliotecari, fiecare se poate înscrie în concurs cu propria sa variantă de logo și slogan.
Cele mai bune 3 propuneri de logo și slogan ale unei biblioteci publice vor fi recompensate cu următoarele premii:
– Asistență, din partea Biroului de Coordonare Metodică și Formare Profesională, în scrierea unei aplicații pentru următoarea ediție a Concursului de Participare Comunitară organizat de IREX România, în cadrul Programului Național Biblionet.;
– Livrarea unui curs pentru comunitate de maxim 3 zile, în biblioteca de unde provine câștigătorul, de către trainerii din cadrul Biroului de Coordonare Metodică și Formare Profesională;
– Asistență, din partea Biroului de Coordonare Metodică și Formare Profesională în conceperea unui set de instrumente de evaluare a nevoilor comunității.
Premiile se vor acorda astfel: câștigătorul locului I va putea alege oricare dintre cele 3 premii, câștigătorul locului al II-lea va putea, la rândul lui, să opteze pentru unul dintre cele 2 premii rămase, cel de-al treilea premiu revenind câștigătorului locului al III-lea.
Propunerile de logo și slogan vor fi trimise, în format digital, pe adresa de e-mail: ghiorghiesdiana@gmail.com. Termenul limită pentru depunerea lucrărilor este 1 noiembrie 2011.
Căștigătorii concursului vor fi anunțați pe 7 noiembrie 2011.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *