Oportunități pentru tinerii bibliotecari

Scoala de Vara a Tinerilor Bibliotecari isi va deschide portile in perioada 5 – 10 septembrie 2011, la Bran, judetul Brasov. Invitam aplicanti care sunt in prezent angajati ai unei biblioteci publice din Romania, cu varsta maxima de 35 de ani, dar care nu depasesc 10 ani de experienta profesionala in biblioteca (concediile de maternitate sau studii nu se iau in calcul la experienta profesionala). Participantii la Scoala de vara vor fi selectati pe baza aplicatiilor depuse in perioada 15 iunie – 31 iulie 2011.

Pentru a aplica la Scoala de Vara pentru Tinerii Bibliotecari, doritorii vor citi cu atentie pachetul de informatii disponibil la http://www.biblionet.ro/forum/viewtopic.php?f=22&t=280 si vor verifica cu atentie criteriile de eligibilitate. Aplicatiile se transmit prin email la adresa anbpr_ro@yahoo.com.
Candidaturile trebuie trimise pana pe 31 iulie 2011 cel tarziu. Orice intrebari se pot adresa si aici, pe forum unde vi se va raspunde cu promtitudine.

Pentru ca participarea la Scoala de vara sa nu fie doar o experienta punctuala, candidatii trebuie sa conceapa un proiect cu durata de maximum 6 luni, pe care il vor implementa in comunitatile pe care le servesc sau in cadrul asociatiei profesionale, folosind resurse existente in biblioteca, comunitatea sau asociatie si/sau parteneriate active si voluntari.

Va rugam sa luati in considerare si sa diseminati catre toti cei posibil interesati oportunitatea!

Scoala de Vara pentru Tinerii Bibliotecari 2011

CV Template_ro_Scoala de vara

Scrisoarea de intentie scoala de vara

Aplicatie proiect scoala de vara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *