Blogul Bibliotecii Publice Ciurea

Azi dimineață, când am intrat pe Y! Messenger, am găsit un link off-line de la colega Maria Zamfirache, de la Ciurea. Ăsta: http://bibliotecapublicaciurea.wordpress.com/. Fără alte comentarii.

M-am prins că e vorba despre un blogul pe care ni l-a promis de mai demult, dar mă așteptam să fie un schelet, o încercare. Ei bine, nu. Maria a realizat un blog aproape complet, la care cred că a muncit serios din vreme. Mi-a plăcut la el faptul că are afișat pe coloana din stânga, mereu la îndemână, programul de funcționare, dar mai ales paginile cu Activitățile bibliotecii și cea Despre bibliotecă. Pentru un utilizator, cred, e esențial să poată citi despre serviciile oferite de biblioteca publică de la el din localitate (ce publicații are la dispoziție, câte, ce manifestări s-au făcut pentru comunitate până acum etc.).

De asemenea, pentru un utilizator al bibliotecii și cititor al blogului bibliotecii este flatant un alt lucru pe care îl regăsim pe blogul Bibliotecii Publice Ciurea, un lucru inedit, de altfel: pagina Portret de utilizator, în care Maria promite că vor apărea cei mai fideli utilizatori, pentru care biblioteca a avut sau are un rol important în formarea lor ca oameni. Așteptăm cu mare interes dezvoltarea acestei secțiuni.

Felicitări, Maria!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *