Hai pe net – ediția 2011

Am primit din partea fundației EOS România invitația la Concursul Hai pe net – ediția 2011. O reproducem în forma originală mai jos:

Dragi colegi,

Sa fi trecut mai bine un an de când ne-am văzut? Din păcate, așa se pare.

Va aduc vesti de la sediul Fundației EOS care a lansat oficial cea de-a treia ediție a campaniei Hai pe Net! Unii dintre dumneavoastră cunosc evenimentul, fie pentru ca au participat in edițiile trecute, fie din alte surse (întâlniri, conferințe, ateliere de lucru).

Pe scurt despre campanie… campania de anul acesta se derulează cu sprijinul Telecentre – Europe (www.telecentre-europe.org) care in perioada 28 februarie – 5 martie desfășoară o ampla acțiune la nivel European, prin care iși propune sa aducă online peste 100 000 de persoane excluse din punct de vedere digital. Campania vine in sprijinul celor care nu au acces la noile tehnologii, dorind in același timp ca cei care au început deja sa utilizeze aceste tehnologii sa aducă la telecentru (PAPI, e-centru, biblioteca, școala) o persoana care nu a utilizat niciodată calculatorul, nu a fost niciodată online si care pierde din oportunitățile oferite de acestea.

Spre deosebire de anii anteriori când campania s-a desfășurat intr-o singura zi, în 2011 aceasta se va derula pe parcursul unei săptămâni – 28 februarie – 5 martie, rămânând la latitudinea fiecărui telecentru daca dorește sa desfășoare activități pe parcursul unei singure zile sau pe parcursul întregii săptămâni.

Toate materialele necesare desfășurării campaniei precum si formularul de înregistrare, le găsiți pe www.eos.ro sau www.ecentre.ro. Tot pe aceste site-uri vor fi publicate si ultimele noutăți cu privire la desfășurarea campaniei.

Știu ca in cadrul Bibliotecilor Județene dumneavoastră sunteți angajați in multe alte activități si in cazul acesta, rugămintea mea este sa ne sprijiniți in diseminarea informației către colegii din bibliotecile orășenești si comunale.

Pentru întrebări, nelămuriri va rog sa accesați adresa haipenet@eos.ro.

Mulțumesc mult de tot si spor in ceea ce faceți,

Alina Zamfir, coordonator proiecte EOS România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *